side 3

Nr 10

 

 

 

 

 

 

Dia 23 cm. Længde 75 cm.

Pris 250,-

Nr. 74

 

Til dig der har valgt dette smukke medicinhjul.

 

Dit medicinhjul kommer med dejlig rolig energi. Du vil fyldes med indre ro.

 

Har du brug for ekstra energi eller mere jordforbindelse? Så sæt dig ned og mærk medicinens energi

lader dig op.

Ingen vil opretholde noget, hvis det virker meningsløst for dem. Og alt hvad du tillægger din tro, er stadig trofast mod dig.

Men at tilføje noget til et fuldendt skaberværk – er at misforstå sit udgangspunkt – og leve konsekvensen deraf. Hverken mere eller mindre.

 

Den fugl der sender dig et budskab er Falken. Den mellemstore rovfugl, Falken – var mere almindelig i fortiden. Måske er der forelskelse i luften? Falken vil hjælpe dig med at åbne dit hjerte, så du mærker kærligheden i livet. Falken beder dig om at lytte til din sjæl og svæv med lyset ind i et guddommelig gyldent rige.

Fokuser på et bestemt punkt og nå i mål med lethed og kærlighed.

 

Din gudinde er ISHTAR.

Husk der er forskel på at give dig selv og opgive dig selv. Hvis du føler dig træt, sur opgivende når du hjælper andre – så hjælper du dem egentlig ikke! Træd tilbage og genovervej tingene. Når du respektere dine egne grænser, vil andre begynde at se og respektere dig for den du er.

 

Meditation er godt for dig. Ind og find ny styrke og ro. Prøv evt. at tænde et lys, lidt røgelse og stille musik. Mærk hvordan du fyldes op med lys blid energi.

Find din plads i livet. Du bliver værdsat. Sats dit talent og din vilje, men bevar overblikket. Det er dit ansvar at det lykkedes. Du er mester på dit felt. D u vil kunne yde noget, som er til gavn både for dig selv og andre. Det handler om at bede om vejledning til hvert skridt du tager, det er sådan man skaber mirakler. Du kan bestride flere roller i livet lige nu.

 

Problemløsninger der harmoniserer dit livs beslutninger, giver dig de lykkeligste livsbetingelser.

 

Den sten der vil være god for dig er Vanadinit på Baryte. Det er en fantastisk sten til at støtte op omkring accept af fysisk eksistens. Den hjælper dig med at slippe taget i tankerne, at flyde med og tillade bare at være. Den er derfor god hvis du er slem til at blive i tankerne og derved glemmer følelserne. Den hjælper dig til at bevare jordforbindelsen og grounder sjælen i den fysiske krop. Den hjælper til dit mål bliver til noget.

 

Hjorten som totem – som kraftdyr kan den vise dig hvordan du hjælper dig selv til at bevæge dig frem i livet med stor indre ro. Den fremmer din evne til hurtigt at skifte retning uden at miste centreringen. Den forstærker også din evne til at leve i nuet, giver stor klarhed, så du tydeligt kan se hvad der foregår omkring dig. Den fremmer overgivelse, tillid på en blid måde. Denn bringer ubetinget kærlighed – både til dig og til andre. Tag dine kampe en for en og skift retning hvis det er påkrævet.

Fuglen der bringer dig et budskab er Påfuglen. Når du ser skønheden i dig selv – kan du også se den i andre. Den giver dig kraft til at øge din tillid og dit selvværd. Påfuglen er dit 3. øje. Den hjælper til at åbne op til andre verdener og skaber helhed imellem det fysiske og åndelige.

Er du klar til at åbne op for andre? Du har en verden i regnbuens farver og muligheder for nye oplevelser af skønhed. Find skønheden i dig selv…..

 

Må du og dit medicinhjul for en dejlig rejse sammen.

Namaste

 

Diam 15 cm. Længde 40 cm.

Pris 300,-

Nr 83

 

Til dig der har valgt dette flotte medicinhjul.

Tillad dig selv at følge din intuition. Selvværd er den fuldkommen vej til livet, på dine egne præmisser.

Den sten der vil være god for dig er Granat. Den styrker energierne. Den renser alle chakra og giver energi til dem. Den inspirerer til kærlighed og hengivenhed.

Din gudinde er MAAT. Du vil modtage hjælp til at afslutte en gammel sag. Smid stridighederne væk og være tilstede i nuet.

Du står ved en skillevej i livet, det handler om at turde. En stor omvæltning vil ske hvis du tillader det. Universet byder dig mulighed for at lave dit liv om. Det er genfødsel til noget nyt. Ræk dine arme op mod himlen, hør trompeterne kalde. Vær villig til at slippe de gamle mønstre eller fordomme du har været omgivet af. Oplev at dit liv bliver nyt og spændende. Du skal turde tage springet. Dette er begydelsen til en helt ny og åndelig tankegang. Erkendelsen af at livet består af valg i selv laver. Tillad dig at udvikle dig til den smukke sommerfugl du er.

Den fugl der sender dig et budskab er Påfuglen. Den beder dig om at vælge skønheden. Når du ser det smukke i andre ser du den også i dig selv. Elsk livet. Du har altid et valg. Dette valg betyder frihed. Du skal ikke bekymre dig.

Du har dragen og slangen som totem. Dragen som kraftdyr, hjælper dig med evnen til at finde det du søger. Der er ingen grund til at frygte dragen når den viser sig. I shamanistisk betydning står den for velstand. Lad dragen hjælpe dig med at udvikle dig åndeligt. Slangen som kraftdyr, hjælper den dig til at give slip. Brug visualiseringer og vital energi sådan af dine ønsker kan lykkes for dig, så vil du kunne opnå en helhed i dig selv. Vær villig til transformation, øv dig i at give slip på kontrollen.

Dit medicinhjul beder dig om at huske på at være ”barnlig” leg og grin dig glad. Find det frem du gemmer lidt væk og se om det er noget du skal blive ved med at gemme – hvorfor ikke smide det væk. Det har også en let energi der hjælper dig når du er lidt presset og gerne vil have afløb for det du gemmer på.

Jordforbindelse er vigtigt for dig. Husk at mærke efter så du ikke ”flyver” og derfor ikke mærker hvor i livet du er og hvad der sker omkring dig.

Må du og dit medicin hjul få en dejlig rejse ud på livets vej.

Namaste Amilla

 

Dia 20cm. længde 45 cm.

Pris 250,-