Side 2

Amilla

Nr 217

 

Til dig der har valgt denne drømmefanger. Du har valgt en drømmefanger med naturens lette energi. ... Den vil give dig god jordforbindelse. Gudinden OONAGH er med dig. OONAGH står for det rolige. Alting sker på dette rette tidspunkt. Ingen grund til hast. Glid ind i det nye - spring ikke ind i det. Langsomme og stabile skridt er det bedste for dig. Hesten som totemdyr fremmer evnen til at åbne for andre på den kærlige måde. Den støtter udviklingen af en dybere fornemmelse af selvet, og fremmer en udholdenhed og styrke som kommer dybt fra hjertet. Den åbner hjertechakraet på en blid måde, og giver støtte til den ensomme tid. Når du deler din energi med andre og kan styre det - kan du lære fra dig. Vis din frihed i hver af dine bevægelser. Stol på det kroppen fortæller dig. Den eneste uforanderlige i denne verden, er forandringen selv. Der er positive forandringer på vej. Efter en periode med opgaver og svære beslutninger der skulle tages, er du nu på vej ind i en stabil periode. Du må overgive dig til livet, forsøg at komme ind i den trygge midte i livets hjul. Du skaber selv dit liv, og hvilken drejning dit liv skal ha. Først når du kan se mønstret i de valg der gentager sig i dit liv, og når du opdager hvad der sker, kan du finde styrken til at ændre de ubalancer du slæbet rundt på. Lad ikke stress, traditioner eller andres mening bestemme din udvikling. Bestem selv. Husk hvis Vorherre smækker en dør åbnes der fire vinduer på klem. Mange vil gå i dine fodspor ud på livets vej. Mangler du energi - så tag ud i naturen - sæt dig op af et træ og mærk energien . Du og din drømmefanger ønskes en god rejse på livets vej. NAMASTE Amilla

 

dia 23 cm længde 45

Pris 200

707

 

 

 

diam 30 cm længde 80 cm

Pris 400 kr.

Nr. 2021

 

Til dig der har valgt denne mandala.

 

Den kommer med den skønneste jordforbindelse.

 

Åndelig kærlighed giver dig adgang til din smukke hjerteenergi lig nu.

Din gudinde er SEDNA – husk der skal være balance mellem at give og modtage – hvis du kun giver – kan du ikke blive ved at holde til det. Du er det vigtigste i dit liv – så drag omsorg for dig selv.

 

Den fugl der sender dig et budskab er FALKEN. Den beder dig om at at lytte til din sjæl og svæve med mod lyset og solen, ind i et guddommeligt gyldent rige.

 

Alliancer og parforhold har gode kår. Et sandt venskab, er et hvor man har et modent og afklarte forhold til hinanden, uden ønske om at forandre noget, nem man tager hele pakken og dets indhold.

Du har mødt et menneske du kan have tillid til. Alle tidligere skuffelser bliver glemt i skæret af denne dejlige energi der strømmer dig i møde. Du er parat til at åbne dig for venskabets og kærlighedens kvaliteter. Dette er fødslen af kærlighed der ikke stiller forventninger eller krav. Du vil møde eller har mødt et menneske, eller en sag der vil komme til at betyde meget for dig i fremtiden. Din tillid til livet bliver styrket i denne periode.

 

Kærlighed er i omkring dig lige nu. Du kan roligt indgå aftaler. Det kan være en partner eller kompagnon. Du står over for et menneske du kan stole på, der er på samme bølgelængde som dig selv. Hvis du er alene er det på tide at du får forenet dine maskuline og feminine sider. Sender du de rigtige signaler ud, vil du modtage de rigtige svar. Du har også mulighed for at få forenet din egen følelsesside og handleside på smukkeste vis.

 

Byg bro mellem jord og himmel. Husk det gamle ord – hvis du elsker noget så giv det frit, kommer det ikke tilbage har det aldrig været dit.

 

Bæveren som totemdyr vil sparke dig i gang. Måske skal du lave lidt forberedelser her og der – så find ud af hvad der kommer i første række. Husk på de ting og opgaver du har i støbekedlen i dit indre univers vil komme til dig når du får startet det op. Du vil få hjælp og støtte for dem omkring dig. Du vil blive respekteret. Tro på du kan klare opgaven.

 

Din gudinde er OSTARA – hvis du føler dig mørk inden i – kan du let ændre det ved at finde smile og de positive tanker frem. Valget er dit. Omgiv dig med smukke ting – det kan være skønne blomster, levende lys og hvad der ellers vil gøre dig glad.

 

Den sten der vil være god for dig er VANADINIT PÅ BARYTE.

Den vil støtte op omkring accept af fysisk eksistens. Den hjælper dig med at slippe taget i tankerne, flyde med og tillade sindet bare at være. Den hjælper også på at bevare jordforbindelsen.

 

Mærk barnet i dig.

 

Du kan rolig være tryg og glemme alt om stridigheder. Se lyst og positivt på det hele.

 

Må du og din mandala få en dejlig rejse ud på livets vej.

 

Namaste

Amilla

 

Diam 20cm

Pris 150,-

Nr 80

 

Nr. 80 Til dig der har valgt denne drømmefanger.

Den kommer til dig med moderjords energi. Brug naturen til at holde fast i den. Gå gerne en tur i skoven, lyt og mærk livet omkring dig.

Den fugl der sender dig et budskab er Alliken. Den kommer med det du har brug for i dag. Er der noget den kan bringe til dig? Læg mærke til ,at når du har sendt din bestillingsseddel til den gennem dine positive tanker med ønske om noget godt til dig selv eller andre, så letter den og flyver ud i universet med dit budskab, som et brev fra din sjæl til himlen. Når budskabet er hørt af de højere magter, komme Alliken tilbage. Måske putter den noget i din skorsten, hvis du har sådan en – eller måske viser den dig, at budskabet er manifesteret ved at komme tilbage med noget i næbet. Vis taknemlighed. Sæt ord på det du har brug for.

Den sten der vil være god for dig er SORT ONYX. Den vil hjælpe dig med at træffe det rigtige valg. Den bortjager sorg og giver øget selvkontrol. Sort Onyx giver styrke til at kunne tage vigtige beslutninger uden at miste overblikket. Den bringer lykke og velstand.

Resultatet af tilgivelse er glæde. Resultatet af fordømmelse er sorg. Tilgivelse er at give tilbage – kærlighed.

Dine varme øjne ser hjertevant og kærligt på din sjæl.

Din gudinde er AFRODITE. Tillad din feminine visdom at stige op til overfladen. Nyd at være feminin uanset dit køn. Tænk gerne over hvordan du klæder dig.

Firbenet som totem – som kraftdyr giver den dig evnen til at give dine drømme jordforbindelse. Det er vigtigt at forbinde sig med denne jords mysterier. Den hjælper dig med at føle dig rodfæstet, og finde styrken gennem en forbindelse til mysterier i forvandling. Dette at få genopbygget for at udforske, opdage livets mange sider. At gå dybt ind i nuet og forbinde sig med shamanistisk kraft. Firbenet viser dig vigtigheden i at huske og respektere vore drømme. Når vi i drømmen forestiller os forskellige fremtider, må vi vælge hvilke af dem vi ønsker at manifestere. Lyt til dine drømme, også dagdrømmene. Når du dømmer andre, dømmer du dig selv.

Du er i besiddelse af overblikket, din logiske sans er stor. Det gør dig i stand til at klare de forskellige opgaver livet byder på. Du besidder modet og styrken til at prøve igen, selvom du ind imellem tager fejl, og snubler på vejen, så rejser du dig – børster støvet af knæet og prøver igen. Du er i færd med at vide hvordan u skal opnå at kende dig selv godt nok til at vide hvad du skal gøre. Det handler om at finde mod til at turde prøve, også selvom kroppen og sjælen husker. Du må vise tillid til universets gode vilje til at forsøge at give hjælp til selvhjælp. Ansvaret er dit og ikke andres. Påtag dig ansvaret for dine valg. Sig højt hvad du tænker og føler. Find ud af hvordan du vil gribe sagen an.

Må du og din drømmefanger få en dejlig rejse ud på livets vej.

Namaste Amilla

diam 30 længde 75

 

Pris 450,-

Nr.8

 

Til dig der har valgt denne skønne drømmefanger.

 

Den bringer en god fast jordforbindelse.

Du er selv lyset i dit liv.

Din glæde er ikke afhængig af dine omgivelsers opførsel.

For du vælger selv at tiltrække positive og glade mennesker. Tilgiv dig selv, dine uheldige bekræftelser – og din fremtid vil genspejle dette valg.

 

Den sten der vil være god til dig er sort onyx.

Med sort onyx vil du altid træffe det rigtige valg. Den bortjager sorg og giver øget selvkontrol.

Sort onyx giver styrke til at kunne tage vigtige beslutninger uden at miste overblikket. Den bringer lykke og velstand.

 

Din gudinde er OSTARA.

 

Når du føler dig tung og trist – kan du selv fylde dig op med ny lys energi. Omgiv dig med smukke ting. Træk gardinerne fra – mærk lyset der kommer ind i stuen. Mal dit eget indre lys. Lad dit hjerte synge.

OSTARA bringer også frugtbarhed, graviditet eller nyt på vej!?

 

Du står måske i en venteposition, du ikke rigtig ved om du orker. Mærk efter igen. Du kan ikke stå i stampe hele livet. Brug ikke al din energi på at tænke.

Du kan ikke leve livet baglæns! Bearbejd al det gamle – få det afsluttet.

 

I det øjeblik livet tilbyder dig en ny oplevelse – så ræk ud efter den og mærk suset fra den spænding der ligger over det nye tilbud.

 

Gå ind i dig selv og bed om råd og vejledning og få kontakt med in indre vejleder, dig eget højere selv.

 

De fugle der bringer dig et budskab er de små fugle – Vipstjerten, Gråspurven, Mejserne.

De bringer glæde og minder dig om alt det smukke i livet. Din glæde vil smitte alle der er omkring dig.

Tag livsglæden ind. Vælg at leve dit liv positivt.

 

Med den sorte panter som kraft dyr, skal du vide, at det er en blæsende vej du befinder dig på, med ald den tvivl og agtpågivenhed du ligger for dagen. Du føler måske ar du skal yde mere og mere for at nå det hele. Det er så meget dit indre jeg, kun at lave de ting du brænder for, det giver dig styrke og mod. Tag gerne chancer men du skal have klarhed over om byttet du kan høste er godt nok til at risikere alt for. Vær smidig i dine holdninger.

 

Når du har brug for ny energi så brug naturen.

Gå gerne ud i skoven – mærk moder jord er med dig.

Eller tag ud til stranden og sæt dig i stand kanten – lyt til bølgerne der vil bringe dig en indre ro.

 

Må du og din drømmefanger få en dejlig rejse ud på livets vej.

 

Namaste

Amilla

 

Bredde 20cm længde 27 cm

Pris 300,-

 

 

 

 

Nr. 80

 

Til dig der har valgt denne drømmefanger.

Den kommer til dig med moderjords energi. Brug naturen til at holde fast i den. Gå gerne en tur i skoven, lyt og mærk livet omkring dig.

Den fugl der sender dig et budskab er Alliken. Den kommer med det du har brug for i dag. Er der noget den kan bringe til dig? Læg mærke til ,at når du har sendt din bestillingsseddel til den gennem dine positive tanker med ønske om noget godt til dig selv eller andre, så letter den og flyver ud i universet med dit budskab, som et brev fra din sjæl til himlen. Når budskabet er hørt af de højere magter, komme Alliken tilbage. Måske putter den noget i din skorsten, hvis du har sådan en – eller måske viser den dig, at budskabet er manifesteret ved at komme tilbage med noget i næbet. Vis taknemlighed. Sæt ord på det du har brug for.

Den sten der vil være god for dig er SORT ONYX. Den vil hjælpe dig med at træffe det rigtige valg. Den bortjager sorg og giver øget selvkontrol. Sort Onyx giver styrke til at kunne tage vigtige beslutninger uden at miste overblikket. Den bringer lykke og velstand.

Resultatet af tilgivelse er glæde. Resultatet af fordømmelse er sorg. Tilgivelse er at give tilbage – kærlighed.

Dine varme øjne ser hjertevant og kærligt på din sjæl.

Din gudinde er AFRODITE. Tillad din feminine visdom at stige op til overfladen. Nyd at være feminin uanset dit køn. Tænk gerne over hvordan du klæder dig.

Firbenet som totem – som kraftdyr giver den dig evnen til at give dine drømme jordforbindelse. Det er vigtigt at forbinde sig med denne jords mysterier. Den hjælper dig med at føle dig rodfæstet, og finde styrken gennem en forbindelse til mysterier i forvandling. Dette at få genopbygget for at udforske, opdage livets mange sider. At gå dybt ind i nuet og forbinde sig med shamanistisk kraft. Firbenet viser dig vigtigheden i at huske og respektere vore drømme. Når vi i drømmen forestiller os forskellige fremtider, må vi vælge hvilke af dem vi ønsker at manifestere. Lyt til dine drømme, også dagdrømmene. Når du dømmer andre, dømmer du dig selv.

Du er i besiddelse af overblikket, din logiske sans er stor. Det gør dig i stand til at klare de forskellige opgaver livet byder på. Du besidder modet og styrken til at prøve igen, selvom du ind imellem tager fejl, og snubler på vejen, så rejser du dig – børster støvet af knæet og prøver igen. Du er i færd med at vide hvordan u skal opnå at kende dig selv godt nok til at vide hvad du skal gøre. Det handler om at finde mod til at turde prøve, også selvom kroppen og sjælen husker. Du må vise tillid til universets gode vilje til at forsøge at give hjælp til selvhjælp. Ansvaret er dit og ikke andres. Påtag dig ansvaret for dine valg. Sig højt hvad du tænker og føler. Find ud af hvordan du vil gribe sagen an.

Må du og din drømmefanger få en dejlig rejse ud på livets vej.

Namaste Amilla

 

 

 

Diam. 30 cm. længde 65 cm.

 

Pris 275,-