DRØMMEFANGER hvid, brun & sort

Nr. D101 Pris 200,- Til dig der har valgt denne smukke drømmefanger. Din drømmefanger kommer til dig med en blid kærlig energi. Den bringer en god jordforbindelse til dig. Påfuglen har et budskab til dig: Den minder dig om at vælge skønheden og sender dig kraft til at øge dit selvværd. Påfuglen er symbol på dit 3. øje. Den hjælper til at åbne op til andre verdener og skaber helhed i mellem det fysiske og åndelig. Når du er klar til at åbne mere op til andre og smukkere verdener, skal du blot sætte dig og meditere kalde på påfuglen og rejse ind i skønheden. Du har en verden i alle regnbuens farver i det indre, og her kan du åbne op for helt nye muligheder af skønhed. Vælg at fokusere på skønheden - skønheden i dig selv. Din gudinde er Afrodite. “væk din indre gudinde gennem dans, egenomsorg og påskønnelse af din guddommelighed” Mod er når du handler i pagt med din indre frygtløshed. Du har altid et valg. Dette valg betyder frihed. Du er dit livs formgiver og vælger derfor selv dit udtryk. Ingen har gavn af at bekymre sig. Stræb efter at udvikle din personlighed, og det vil udvikle dine muligheder. Du skaber selv dit liv. Den sten der vil være god til dig er Howlit. Den absorberer vrede og negativ energi og fremskynder rolig kommunikation. Den hjælper dig med at opføre dig taktfuld. Dit kraftdyr er KOLIBRIEN. Fokuser din energi på blomsten foran dig, for det du ønsker dig er på vej. Den minder dig om at “flyver” du fra det ene til det andet - så spilder du en masse tid. Vær tilstede i nuet - det hele er lige foran dig. Nyd det. Normalt er du tilbøjelig til at trække dig tilbage, søge enrum, søge tænkepauser, men nu er tiden inde, til at komme ud med dit indre skatkammer af viden, og dele den med andre. Du skal ud og mærke livet. Søg ligestillede du kan dele din indre rigdom med. Tillad at glæden kommer til dig. Brug moder jord til at hente ny energi. Må du og din drømmefanger få en dejlig rejse ud på livets vej. Namaste
D105 Pris 150,- Til dig der har valgt denne skønne drømmefanger. Modtag en masse kærlig og god jordforbindelse fra Moder Jord. Du kan føle dig trængt op i en krog - ikke finde ud af om du skal sige ja eller nej. Skal du gå den ene eller den anden vej. Måske føler du dig splittet og sårbar. Bevar roen, og giv slip på den dobbelte tankemåde. Du skal følge dit hjerte, hvis du kan finde det. Hvis du føler dig splittet i din personlighed, eller du står i en situation du ikke kan overskue, er det meget vigtigt af få kastet lys over det. Bed om hjælp, enten fra mennesker du har tillid til, eller fra dit eget guddommelige højere selv. Det er til tider de drastiske erkendelser der er nødvendige. Byder du dig selv mere end du kan klare? Du står i en situation, som du selv har fået skabt. Livet består af valg. Måske har du ladet andres ønsker styre dine valg. Det er kun dig der kan sige fra. Du kan ikke stille alle tilfreds, så du skal starte med at stille dig selv tilfreds. Blødgør dit hjerte, få sendt lys og kærlighed ind. Få tilgivet dig selv og andre. Det vil bringe en ro og visdom med sig, som du kan bruge til de ændringer livet byder dig. Vend modstand til nysgerrighed. Den fugl der sender dig et budskab er havørnen. Den lærer dig, at gå igennem frygten og fortælle dig, at frygten har kun magt over dig, så længe du selv tillader det. Havørnen sender dig stort mod og kraft til at se det ukendte i øjnene. Den lære dig at sprede dine vinger og flyve derhen, hvor glæden i dit hjerte kan bære dig. Du kan bede ørnen om at hjælpe dig med at finde vej. Har du en rasle så kan du kalde på ørnen med den. Den sten der vil være god for dig er Sort Onyx - den vil hjælpe dig med at træffe de rigtige valg. Den bortjager sorg og giver øget selvkontrol. Sort Onyx giver styrke til at kunne tage vigtige beslutninger uden at miste overblikket. Musik lader din sjæl hvile fra dagens stress og giver fred. Den visdom der leder dig på vej, sørger for du uvilkårligt opnår dine mål. Du kan ikke vælge forkert. Du er elsket og bliver altid sørget for. Din gudinde er ISHATAR. “ Elsk dig selv nok til at sige nej til andres krav på din tid og energi” Læg mærke til de beskeder der kommer til dig fra din sjæl. Der er en grund til du blev født. Dit formål er at sprede lys og kærlighed i verden. Med uglen som kraftdyr vil du kunne skærpe dine sanser. Du modtager budskaber fra alle retninger. Det kan godt få dig til at føle dig træt og mat - så ud og gå en tur i naturen og find jordforbindelsen igen. Du og din drømmefanger ønskes en dejlig rejse ud på livets rejse.
Nr 8 Pris 300,- Til dig der har valgt denne skønne drømmefanger. Den bringer en god fast jordforbindelse. Du er selv lyset i dit liv. Din glæde er ikke afhængig af dine omgivelsers opførsel. For du vælger selv at tiltrække positive og glade mennesker. Tilgiv dig selv, dine uheldige bekræftelser – og din fremtid vil genspejle dette valg. Den sten der vil være god til dig er sort onyx. Med sort onyx vil du altid træffe det rigtige valg. Den bortjager sorg og giver øget selvkontrol. Sort onyx giver styrke til at kunne tage vigtige beslutninger uden at miste overblikket. Den bringer lykke og velstand. Din gudinde er OSTARA. Når du føler dig tung og trist – kan du selv fylde dig op med ny lys energi. Omgiv dig med smukke ting. Træk gardinerne fra – mærk lyset der kommer ind i stuen. Mal dit eget indre lys. Lad dit hjerte synge. OSTARA bringer også frugtbarhed, graviditet eller nyt på vej!? Du står måske i en venteposition, du ikke rigtig ved om du orker. Mærk efter igen. Du kan ikke stå i stampe hele livet. Brug ikke al din energi på at tænke. Du kan ikke leve livet baglæns! Bearbejd al det gamle – få det afsluttet. I det øjeblik livet tilbyder dig en ny oplevelse – så ræk ud efter den og mærk suset fra den spænding der ligger over det nye tilbud. Gå ind i dig selv og bed om råd og vejledning og få kontakt med in indre vejleder, dig eget højere selv. De fugle der bringer dig et budskab er de små fugle – Vipstjerten, Gråspurven, Mejserne. De bringer glæde og minder dig om alt det smukke i livet. Din glæde vil smitte alle der er omkring dig. Tag livsglæden ind. Vælg at leve dit liv positivt. Med den sorte panter som kraft dyr, skal du vide, at det er en blæsende vej du befinder dig på, med ald den tvivl og agtpågivenhed du ligger for dagen. Du føler måske ar du skal yde mere og mere for at nå det hele. Det er så meget dit indre jeg, kun at lave de ting du brænder for, det giver dig styrke og mod. Tag gerne chancer men du skal have klarhed over om byttet du kan høste er godt nok til at risikere alt for. Vær smidig i dine holdninger. Når du har brug for ny energi så brug naturen. Gå gerne ud i skoven – mærk moder jord er med dig. Eller tag ud til stranden og sæt dig i stand kanten – lyt til bølgerne der vil bringe dig en indre ro.
Nr. 410 Pris 250 kr. Til dig der har valgt denne smukke drømmefanger. Den kommer til dig med en blid og rolig energi. Mærk efter og fyld dit hjerte op med denne energi. Universet tilbyder dig mulighed for en helt ny begydelse. Det kan være i din åndelige vækst, der vokser en ny vished frem. Det kan også være på det jordiske plan, hvor det er nu du med fordel kan forene din handleside med din intuition, der vil bringe vækst og økonomisk tryghed med sig. Styr din stædighed, gør dine drømme til virkelighed. I dit indre besidder du en sandhed, og du brænder for at forkynde den. Flad ind i stilheden, læg mærke til pauserne mellem ind og udåndingen. Noget helligt er ved at blive født. Befri dig fra det der holder dig tilbage. Pas på du ikke spiller skolemester for andre. Det er ikke din opgave at frelse hele verden helt alene. Gør noget udsædvanligt. Din opgave er at udvikle skønhed og glæde i livet. Hvorfor holder du dig tilbage? Spætten som totem – som kraft dyr kan den vise dig hor vigtigt der er at have en tryg base. Den er god som ven og vil hjælpe dig med at forstå sagens sande natur. Den vil hjælpe dig med at træffe beslutninger. Brug den intuitive side til at træffe vigtige valg. Den sten der vil være god for dig er Epidot med Jaspis. Det er en sammenvokset sten. Den hjælper i alle aspekter i dit liv. Din gudinde er COVENTINA. ”det er tid til at rense og afgifte din krop og dit sind” livsbegyndelsen kan være vanskelig, men der er kun denne løsning: begynd! Den fugl der sender dig et budskab er Alliken. Den spørger dig hvad den kan hjælpe med. svar og afvent så den kommer tilbage med budskabet om at opgaven er løst. Vær taknemlig. Må du og din drømmefanger få en dejlig rejse ud på livets vej. Namaste Amilla.
Pris 150 kr. Nr 415 Til dig der har valgt denne drømmefanger… Den kommer med en energi der bringer jordforbindelse til dig. Når du føler dig udenfor eller udelukket, bringer det en følelse af hjælpeløshed. Hvis du føler dit liv er en plade, der spiller dem samme melodi om og om igen, er det klart du føler dig udmattet. Din vej føles besværlig og tung, lad dig ikke lokke af for nemme løsninger eller virkelighedsflugt, det løser intet på den lange bane. Der er ikke andet for end at give dig i kast med overmagten. Bed universet om energi og mod til at ændre de besværlige ubalancer, du slæber med dig. Det er vigtigt at kende egne begrænsninger, først når vi kender dem, kan vi bekæmpe dem. Se om dine følelser har rødder i fortiden, giv slip på gammel smerte. Det vil bringe dig klarhed, få dig til at se, hvordan dine valg kan føre til en lysere tilstand, ræk så ud efter de ting i livet, der vil gøre dig lykkeligere på lang sigt. Ensomhed og tristhed hænger ofte sammen med selvværd. Behandl , dig selv med samme accepterende holdning, som du ville behandle og acceptere en kær ven, eller en du elsker, med kærlighed og respekt. Har du tænkt på, ensomhed kan være et skjold mod følelser. Udskift de spekulationer om, hvordan verden ville ha set ud hvis goderne var så ulige fordelt. Universet er rigt, også rigt nok til dig. Opsøg ligesindede, aktiver din selvhealerenergi. Tag tre dybe indåndinger, hvor du trækker universets lys ned i dit indre univers. Den sten der vil være god for dig er Orange Opal. Den vil hjælpe med at udtrykke glæde. Den stimulerer til positivt samarbejde og forhindre fjendtlighed og fornærmende handlinger. Den visdom der leder dig på vej, sørger for at du opnår dine mål. Du kan ikke vælge forkert. Selvtillid kommer fra et roligt, positivt sind, nemlig dit inderste jeg. Guldsmeden som totem – som illusionens mester kan den hjælpe dig med at rejse i de forskellige dimensioner, og til at åbne op for spirituelle energier. Guldsmeden er god når du skal slappe af og opleve en meditativ drømmende tilstand. Den kan hjælpe med at finde en let energi, og kan hjælpe med at opnå en dyb ro. Hører du et bjerg har flyttet sig, tro det. Gør det modsatte af hvad du plejer. Din gudinde er ABUNDANTIA. ”universet hælder sin overflod ud over dig. Vær åben for at tage imod.” den fugl der sender dig et budskab er solsorten. Lyt til dens smukke stemme – den kan få alle en op af et sort hul. Den vil elske at hjælpe dig. Den vil gøre dig glad. Når du vågner, smil lidt til dig selv. Er der en undertrykt vrede – så find din egen lyd, væn dig til den og syng din lyd ud i universet. Find din årsagen til din smerte/vrede og bearbejd den.
Nr. 3002 Pris 300 kr. Til dig der har valgt denne drømmefanger. Den kommer til dig med meget ny jordforbindelse. Det er vigtigt du ikke ”svæver” for meget. Du er stærk og moder jord er din ven. Er flad i energierne så gå ud i naturen og hent ny energi ind. Den fugl der sender dig et budskab er Skarven. Giv slip på frygten. Den giver dig støtte til at komme lidt ud fra din trygge rede. Den hjælper dig med at samarbejde på højere plan. Du skal bare være dig selv og manifesterer det, der venter i dit hjerte – så enkelt er det. Vær tro i mod dig selv. Læreren kommer når eleven er klar. Selvet gør dit liv mere positivt når du vælger at leve. Tilgivelse forener og fjerner alt som adskiller – så enkelt er det. Du har så travlt med at klamre dig til noget gammelt at du ikke ser alt det nye livet har til dig. Det er på tide at indset fortiden er overstået - rejs dig og ryst det af dig – se alt det dejlige nye der venter forude. Det er følelsesmæssige tømmermænd der er på spil – de kan forhindre dig i at se hvad der ellers er lige foran dig. Det tager tid at heale såret sjæl. Du skal samle stumperne, binde en smuk sløjfe om og sende det op til det guddommelige univers, fortæl dig selv det er livserfaring – der kan bruges til noget på et andet tidspunkt.. Det nytter ikke noget at græde over spildt mælk. Den sten der vil være god til dig er Rutilkvarts – den beskytter mod negative energier. Delfinen er dit totem – den fremmer følelsen af glæde og fryd. Den hjælper dig med at huske dit åndedrag, tag er par dybe indåndinger, det vil løse op for det lette og lyse sind. Husk livet skal også være sjovt. Din gudinde er Vesta. ”din hjemmesituation er ved at ændre sig til det bedre, enten gennem en flytning eller et sundt skifte bland husstandens beboer. ” Stræb efter mere!
Nr. 3001 Pris 300 kr. Til dig der har valgt denne store drømmefanger. Du virker inspirerende på dine omgivelser, en heldig og dejlig tid ligger foran dig. Du vækker liv og glæde med dit lyse sind, og dit åbne hjerte. Du står i en livgivende situation, hvor det er den kreative side af dig selv der er i fokus. Livet bakker dig op, alle gode og kærlige kræfter er på din side. Alt hvad du rører ved vil vokse og spire, kunst, musik, og åndelig vækst har gode betingelser. Selve livet inspirerer dig så meget at du vil være en muse, ser i højeste grad vil blive en glæde for dine omgivelser. Åbn dit sind og dit hjerte, træk kærlige energier ind fra universet. Glæd dig over livet, med skabningerne og væksten i dit åndelige univers. Glæd dig over al håndværk og kunst som bringer det bedste frem i den fysiske verden. Glæd dig over din egen skønhed, lad din indre skønhed stråle ud fra dine øjne. Værn om alt spirende liv, beskyt væksten. Hver ting du skaber er udtryk for liv, og rummer livet i sig som et barn der vokser i livmoderen på en kvinde. Husk ægte kærlighed er vigtig. Sender du din kærlighed til det rigtige sted? Husk at få ladet dine depoter op, gå en tur, eller gør noget der styrker dig. Bed dit højere selv om energi og glæde ved de ting du skaber. Åndelig kærlighed giver dig adgang til din smukke hjerteenergi lige nu. Den sten der vil være god til dig er Ametyst. Det er en beskyttende sten der indeholder høje spirituelle egenskaber og er god i meditation. Rådyret som totem er ubetinget kærlighed, både til dig selv og til andre. Det er et blidt kraft dyr, der rummer kærlighed til livet. Måske føler du dig fortabt indimellem, men du kan hurtigt og elegant bevæge dig fra øjeblik til øjeblik. Du bruger alle dine sanser, når du opfanger signaler fra dine omgivelser, dine øjne, øre og din lugtesans kan hurtigt opfange vis der er misstemning tilstede. Arbejd kærligt med din skyhed. Fra og med i dag – hjælper du verden, ved at se med glæde på den. Du skal ikke tænke over hvad andre mener. Elsk og lad dig selv blive elsket. Lær at modtage. Du ar fortjent kærligheden Vær ærlig over for dig selv. Din gudinde er Artemis. ” Du og dine kære er i sikkerhed og under åndelig beskyttelse” kragen sender dig et budskab – se og mærk efter hvad der sker. Giv slip på alle dine normer og holdninger – de holder dig tilbage – tag imod og lev livet – vær tilstede. Skab rum til dig selv. Brug moder jord til at hente ny energi – det kan være ved stranden eller en tur i skoven. Må du og din drømmefanger få en dejlig rejse ud på livets vej
Nr. 400 Pris 300,- Til dig der har valgt denne drømmefanger… Din drømmefanger kommer med en blid harmonisk energi til dig. Den fugl der sender dig et budskab er kragen. Den beder dig om at se på dine holdninger og normer. Se på hvordan de begrænser dig og måske andre omkring dig. Livet har det hele til dig, når bare dine holdninger ikke begrænser dig med ord som ; jeg har ikke råd, kan jeg nu også dette osv. kragen beder dig om at se og mærke efter, hvad der sker, hvis du giver slip på din holdning i en bestem situation. Måske ligger der noget gammelt stivhed eller perfektionisme i vejen for, at du kan lade livet vælge, hvad der skal ske. Kald på krage og lad den lede dig på sin vej. Den er fræk, smuk, stolt og kraftfuld som dig. Du har så travlt med at klamre dig til noget i fortiden at du ikke ser det livet byder dig lige nu og her. Rejs dig og ryst dig fri af fortiden. Det tager tid at heale en såret sjæl. Fortiden er her ikke mere, fremtiden er her ikke endnu, men nutiden ligger foran dig og venter bare på du ser den. Husk det gamle gode råd. Det nytter ikke at græde over spildt mælk. Den sten der vil være god for dig er en Epidot med Jaspis. Det er en sammen vokset sten hvor de herskende egenskaber ligger i epidoten. Den hjælper dig med at få en skarp opfattelsesevne, indlevelsesevne og medindlevelse. Din bevidsthed er altid forbundet med den guddommelige intelligens. I dette centrum er vi et med hinanden. Derfor er forening en indre proces. Positive tanker om dig selv er det som skaber dit liv. Du har alt hvad du behøver. Bjørnen som dit kraftdyr har den evne til at hente sin styrke indefra. Den skaber en dyb forbindelse med jordens styrke og rytme. Den kan støtte dig i at få ideer, planer, drømme og tage kloge valg, og kan hjælpe dig med at realisere dem. Den hjælper dig med at få styrke via dit ubevidste. Du kan blive fristet af den korte bane, altså handle her og nu, uden hensyntagen til om det er praktisk og relevant for det du vil opnå. Du vil komme længere ved at bruge de energier der er til rådighed for dig i tiden klogt. Din energi og dit mod er stort, du kan bruge den til at være vejleder for andre, det handler om at du finder din indre styrke. Vær givende direkte fra hjerte til hjerte.. Din gudinde er Grøn Tara Bed andre ( også mig) om at hjælpe dig i stedet for at prøve at gøre alt selv. Moder jord er din ven. Må du og din drømmefanger få en dejlig rejse ud på livets vej. Namaste
Nr. D102 Til dig der har valgt denne drømmefanger. Din drømmefanger kommer med masser jordforbindelse til dig. Brug moder jord når du er mat i energierne. Tag en tur i skoven og mærk den skønne energi der komme fra alt du går forbi. Eller sæt dig ved vandkanten og lyt til vandets blide sang. Livsglæde kan skabes. Se dig om i dit liv efter tre ting, som er uforenelige. Det kan være følelserne, familie, arbejde eller lignende. Accepter at du ikke kan gøre alle tilfredse. Du passer på dit hjerte med et is panser. Se dig om - hvad er det der ikke harmonerer? Drop at prøve om du kan redde stumperne - det kan du ikke. Det er ok at havde det dårligt i en periode, men ikke for længe. Du må igang - løs op for den kulde du har omkring dit hjerte. Slip smerten, bliv kærlig mod dig selv, det vil hjælpe dig med at heale de sår du bærer i hjertet. Hvordan kan livet være kompliceret - når alt liv er skabt i enhed og fuldkommenhed? Duen har et budskab til dig: forstå din fortid og den mistillid du har skabt til det hele. Find frem til det sted, hvor du er tryg - skab tillid og du bliver hørt. Gå ud i livet med tillid. Livet er et eventyr og nyd derefter at komme hjem i din trygge hule. Alt er som det skal være. Din gudinde er Sedna. “ Du bliver forsynet i dag og i al fremtid” Firbenet er din ven - Hvornår lå du sidst i solen og nød dagen. Følger du din drøm? Har du tillid til du kan hvad du vil? Hvad vil du i fremtiden? Hvad drømmer du om? Den sten der er god for dig er en Orange Opal. Den giver vitalitet og mod til at kunne udtrykke glæde. Den stimulerer til positivt samarbejde og forhindre fjendtlighed og fornærmende handlinger. Meditation vil være givende for dig. Mærk dig selv og få fyldt om med en rigtig god jordforbindelse. Må du og din drømmefanger få en dejlig rejse ud på livets vej. Pris 250,-
Nr 400 Pris 300 kr. Til dig der har valgt denne drømmefanger… Din drømmefanger kommer med en blid harmonisk energi til dig. Den fugl der sender dig et budskab er kragen. Den beder dig om at se på dine holdninger og normer. Se på hvordan de begrænser dig og måske andre omkring dig. Livet har det hele til dig, når bare dine holdninger ikke begrænser dig med ord som ; jeg har ikke råd, kan jeg nu også dette osv. kragen beder dig om at se og mærke efter, hvad der sker, hvis du giver slip på din holdning i en bestem situation. Måske ligger der noget gammelt stivhed eller perfektionisme i vejen for, at du kan lade livet vælge, hvad der skal ske. Kald på krage og lad den lede dig på sin vej. Den er fræk, smuk, stolt og kraftfuld som dig. Du har så travlt med at klamre dig til noget i fortiden at du ikke ser det livet byder dig lige nu og her. Rejs dig og ryst dig fri af fortiden. Det tager tid at heale en såret sjæl. Fortiden er her ikke mere, fremtiden er her ikke endnu, men nutiden ligger foran dig og venter bare på du ser den. Husk det gamle gode råd. Det nytter ikke at græde over spildt mælk. Den sten der vil være god for dig er en Epidot med Jaspis. Det er en sammen vokset sten hvor de herskende egenskaber ligger i epidoten. Den hjælper dig med at få en skarp opfattelsesevne, indlevelsesevne og medindlevelse. Din bevidsthed er altid forbundet med den guddommelige intelligens. I dette centrum er vi et med hinanden. Derfor er forening en indre proces. Positive tanker om dig selv er det som skaber dit liv. Du har alt hvad du behøver. Bjørnen som dit kraftdyr har den evne til at hente sin styrke indefra. Den skaber en dyb forbindelse med jordens styrke og rytme. Den kan støtte dig i at få ideer, planer, drømme og tage kloge valg, og kan hjælpe dig med at realisere dem. Den hjælper dig med at få styrke via dit ubevidste. Du kan blive fristet af den korte bane, altså handle her og nu, uden hensyntagen til om det er praktisk og relevant for det du vil opnå. Du vil komme længere ved at bruge de energier der er til rådighed for dig i tiden klogt. Din energi og dit mod er stort, du kan bruge den til at være vejleder for andre, det handler om at du finder din indre styrke. Vær givende direkte fra hjerte til hjerte.. Din gudinde er Grøn Tara Bed andre ( også mig) om at hjælpe dig i stedet for at prøve at gøre alt selv. Moder jord er din ven. Må du og din drømmefanger få en dejlig rejse ud på livets vej.
Nr 45. Pris 500,- Den drømmefanger der har valgt dig vil hjælpe dig med at holde fast i dine drømme og visioner. Hesten er dit totem – som kraftdyr giver den dig udholdenhed og styrke dybt fra hjertet. Personlig energi skal være din tjener, den skal hverken misbruges, spildes eller holdes for dig selv. Når du deler ud af din energi til andre og lærer at styre den, vil den hjælpe dig på en hensigtsmæssig måde. At arbejde med hestetotem, sætter dig i stand til at føle dig tryg. Vis din frihed i hver af dine bevægelser. At være åben overfor omverden, er vel at stoppe med at fortælle dig selv, hvad du må og ikke må. Mærk, se og hør livet! Mobiliser al din beslutsomhed, glem smålige hensyn, brug din evne til at gennemskue tingene. Lidt blidhed til dig selv og andre – frem for alt vær ærlig over for dig selv. Din gudinde er FREJA - ” slip din eventyrlystne side løs! Tag chancer og vær modig” Spil ikke på det sikre nu . Tag i stedet dristige skridt i retningen af dit hjertes sande længsel. Succes kommer ikke af frygtsomhed, men af at forpligte dig selv til fuldt ud at realisere dine drømme. Vær fokuseret på succes, og det vil ske. Gær noget usædvanligt. Dagens lyse tone er som livets melodi, den spiller altid rent. Den sten der vil være god for dig er STRIBET ONYX. Den skærper sanserne, instinktet og hjælper dig med at følge vejledningen. Bliv herre over din egen fremtid. Brug naturen til at hente ny energi. Hold begge fødder godt plantet på moder jord.. Må du og din drømmefanger få en dejlig rejse ud på livets vej.