Drømmefanger sorte

Nr. 44
Pris 300,-
Til dig der har valgt denne drømmefanger. Den fugl der sender dig et budskab er fuglen over alle fugle – nemlig Svanen. Du kender historien om den grimme ælling, der blev til en smuk svane. Historien lærte os at vejen hjem til os selv, kan være lang og drøj, men visdommen vi skaber heraf gør livet unikt. Når du har lært din livs lektie på din vej igennem livets lære og har forstået budskabet, kan du hele tiden finde tilbage til svanens storhed. Du skal være tro mod dig selv. Husk at leve i nuet – du skal ikke gøre andre tilfreds før dig selv,du er stjernen i dit liv. Tag din storhed in og vær tro mod dit lys og din kraft. Sig ja til dig selv! Musik lader din sjæl hvile fra dagens stess og giver fred. Den sten der vil være god for dig er Citrin. Det er en stærk sten til rensning og fornyelse. Bær den på dig. Den vil støtte dig i af tro på dig selv. Ravnen som totem – som kraftdyr kan du spørge den til råds om hjælp til at få klarhed over sandheden. Den kan få visioner som det fysiske øje ikke ser til at vise den sande vej. Det som det fysiske øje ser er ikke altid sandheden. Den er bærer af magi og forvarsler, magien kommer kun til dem der er parate til at rumme det. Tro på det sande og det gode i dig selv. Din styrke skal du ikke kæmpe for – den er dig allerede givet, gennem din tro. At tænke klart er at bruge dig selv optimalt. Sørg for at handle inden for din egen tryghedszone. Udnyt din evne til at gennemskue tingene, men gør det uden fordømmelse. Tag tyren ved hornene, selvom situationen er sat på spidsen. Der er ingen grund til at være nervøs. Lad din energi flyde frit. Du har stor handlekraft i tiden, brug den klogt. Du hader løgn og bedrag, det for dig til at lukke for alle følelser, du bliver kolde indeni. Når du gør det er der fare for du også lukker de varme føleler ude. Lad dig ikke begrænse af din indre diktator. Din gudinde er Ixchel – du er en kanal for guddommelig healende kraft. Du har en evne til at se folk ud fra dit hjerte – se dem som de virkelig er . Din tro er ikke til at flytte rundt på – du står godt og stabilt fast på dit. Må du og din drømmefanger få en skøn rejse ud på livets vej.
Namaste Amilla
Nr. 47
Pris 175,-
Til dig der har valgt denne drømmefanger med dejlig naturlig energi. Den kommer med fredfyldt og kraftfuldt energi. Overgivelse kræver mod til at møde dagens opgaver, mød dem spontant. Den fugl der sender dig et budskab er Kongeørnen. Kongeørnens overblik er dit klarsyn, mod og styrke til at leve i den største tillid og fredfyldthed, for ørnen klare resten. Du kan opnå et liv med tillid til, at livet vil dig det smukkeste og bedste, og at alt kommer til dig, som du skal bruge det i nuet – det ved du – så nu handler det om at blive i kraften og give dig visdom videre på moder jord. Skildpadden som kraftdyr, kan lære dig at blive rodfæstet i et nærende og beskyttende energi fra jorden, og flyde med dens energi i et tempo der sikrer afslutning af dine opgaver. Den giver følelsesmæssig og psykisk beskyttelse og hjælper dig med at føle dig sikker. Hjælper dig med at fokusere på nuet, og tage hånd om det der ligger lige for. En gang imellem skal du sætte farten ned. Det eneste uforanderlige i denne verden, er forandringen selv. Du må overgive dig til livet, forsøge at komme ind i den trygge midte af livets hjul, længe nok så du bliver der. Du skaber selv dit liv, og hvilken drejning din skæbne skal få. Du kan selv påvirke retningen. Lad ikke stress, traditioner eller andres mening bestemme din udvikling, bestem den selv. Husk – hvis vorherre smækker en dør åbner der fire vinduer sig. Du har fortjent at leve optimalt. Alt er godt i dit liv, hvis du vil tro på det. Du er modtagelig for nye indtjeningsmuligheder, der lader dig udfolde dine potentialer, inspirerer dig og lader dig gro. Se kriser som mulighed for udvikling. Den sten der er god for dig er Vanadinit på Baryte. Den hjælpe med at slippe tankerne, at flyde med og tillade sindet at være der. Den hjælper med jordforbindelsen. Din gudinde er Hvid Tara. Du bliver mere og mere sensitiv. Undgå hårde relationer, omgivelser, situationer og kemikalier. Lad sjælen tale. Jeg ønsker dig og din drømmefanger det bedste ud på livets vej.
Nr 45.
Pris 500,-
Den drømmefanger der har valgt dig vil hjælpe dig med at holde fast i dine drømme og visioner. Hesten er dit totem – som kraftdyr giver den dig udholdenhed og styrke dybt fra hjertet. Personlig energi skal være din tjener, den skal hverken misbruges, spildes eller holdes for dig selv. Når du deler ud af din energi til andre og lærer at styre den, vil den hjælpe dig på en hensigtsmæssig måde. At arbejde med hestetotem, sætter dig i stand til at føle dig tryg. Vis din frihed i hver af dine bevægelser. At være åben overfor omverden, er vel at stoppe med at fortælle dig selv, hvad du må og ikke må. Mærk, se og hør livet! Mobiliser al din beslutsomhed, glem smålige hensyn, brug din evne til at gennemskue tingene. Lidt blidhed til dig selv og andre – frem for alt vær ærlig over for dig selv. Din gudinde er FREJA – ” slip din eventyrlystne side løs! Tag chancer og vær modig” Spil ikke på det sikre nu . Tag i stedet dristige skridt i retningen af dit hjertes sande længsel. Succes kommer ikke af frygtsomhed, men af at forpligte dig selv til fuldt ud at realisere dine drømme. Vær fokuseret på succes, og det vil ske. Gær noget usædvanligt. Dagens lyse tone er som livets melodi, den spiller altid rent. Den sten der vil være god for dig er STRIBET ONYX. Den skærper sanserne, instinktet og hjælper dig med at følge vejledningen. Bliv herre over din egen fremtid. Brug naturen til at hente ny energi. Hold begge fødder godt plantet på moder jord.. Må du og din drømmefanger få en dejlig rejse ud på livets vej.
Namaste Amilla
Nr. 46
Pris 175,-
Til dig der har valgt denne drømmefanger med stor kraft. Moder jord er din ven. Du kan hente meget ny energi i naturen. Tag en tur i skoven eller sæt dig ved vandet – og bare vær i nuet. Din gudinde er Yemanya. Vigtige døre åbner sig lige nu for dig. Gå igennem dem. Den sten der vil være god for dig er Snefnug Obsidan. Den står for renhed. Den renser kroppen og sindet. Den hjælper med at finde sindsro. Du har altid et valg. Go dette valg betyder frihed. Ingen astrolog, vismand eller kvinde, vil kunne fortælle dig dine begrænsningers sandhed. Du er dit livs formegiver og vælger derfor selv dit udtryk. Ingen har gavn af at bekymre sig. Tilgivelse gør dig fri. Du er på vej til at lære noget nyt om dig selv og livet. Vid du er på rette vej, din søgen vil hjælpe dig med at vokse. Hver gang man skal bevæge sig ind på et nyt område i livet, uanset om det er i karrieren eller i den åndelige udvikling, er det en god ide at gøre det med tillid til universet´s uendelig visdom. Du er åben for de signaler du modtager. Når du udvider din horisont, tager ved lære af livets visdom, udvider og udvikler du samtidig dine fremtidsmuligheder, gå bare på skolebænken, og accepter de begrænsninger, en indlæringssituation vil lægge dit nuværende liv. Det lønner sig senere. Viden i sige selv er sikker, at søge den personlige visdom kan være risikabel affære. Brug din uskyld og dit tillidsfulde hjerte til at forstå og lytte til dit højere ubevidste. Fuld tillid til livet! Eventyr har ingen ting med planer, at føre dog skal du bruge planlægning og sund fornuft når det gæler uddannelse og karriere. Gå ud i livet, brug det du har lært, skab dine egene eventyr, men vær åben for livets lærdom. Odderen som totem -som kraftdyr skal den hjælpe dig med evnen til at glædes og hjælpe dig med at komme i kontakt til dit indre barn. Det er vigtigt du ikke tager livet for alvorligt – giv plads til sjov og ballade. Du bliver aldrig for gammel til at lege. Føl dig fri. Den fugl der sender dig et et budskab er Falken. Den beder dig om at lytte til din sjæl og svæve med mod lyset og solen ind i det guddommelige gyldent rige . Når du møder din falk, når du klart i mål. Det mål er ment og følt fra hjertet, så du står smukt med de gyldne negle ved din side. Der er kun plads til lys og kærlighed i dig, en kærlighed fra højeste sted. Brug din kæmpe styrke ud på livets vej. Du kan hvad du vil. Må du få en dejlig rejse sammen med din drømmefanger.
Namaste Amilla