Drømmefanger til børn

4 stk. 200 kr.
Nr. 5
Pris 200,-
Til dig der har valgt denne smukke drømmefanger. Din drømmefanger bringer den dejlig let enerig ind i dit liv. Du er åben og modtagelig for det spirituelle. Kik indad og få fred. Ravnen er den fugl der bringer dig et budskab. Magi og mirakler er noget af det du vil modtage. Den kommer med din feminine urkraft og skaber plads til miraklerne i dit liv. Du kan – du vil – og du gør det! Din gudinde er JOMFRU MARIA. Hav tillid til, at dine bønner er blevet hørt og besvaret. Enhjørningen som kraftdyr, er symbolet på enestående magisk kraft. Fang din indre enhjørning og alt du ønsker dig skal blive dit. Essensen af den væsen kan ikke indfanges med fysiske midler, kun ved uskyldig modtagelighed. Som totem har har enehjørningen stor betydning, for den har med sindets indre verden, fantasien og dens indre væsen at gøre. Husk at starte ved dig selv, men ikke slutte ved dig selv. En sten der vil være god til dig er JASPIS BRECCIE. Den har stærke helbredende kræfter og skaber forbindelse mellem chakraerne. Den bringer dig i balance, bringer ro og overblik. Brug fornuften – du er god til at se hvad der er rigtigt og hvad der er forkert. Følg dit hjerte. Du er stolt og fri – og det bliver du ved med. der findes ingen virkelig konkurrence, for vi er alle skabt unikke. Husk du er velsignet fordi du er dig. Du glædes over andres succes og finder frem til det der vil opfylde dig. Hold fast i den skønne lette energi og lad dig flyde med.
Må du og din drømmefanger få en dejlig rejse ud på livets vej. Namaste Amilla
Nr. 2
Pris 200,-
Til dig der har valgt denne smukke drømmefanger Din drømmefanger bringer lys og kærlig energi med sig. Kun du kender sandheden. Livets mirakel er kærlighed. Skan af enhed og fuldkommenhed! Hvad kan kærligheden andet end at give… af sig selv – til sig selv – i sig selv? Derfor er du altid i centrum af denne sandhed. Kun din frygt kan tro dig uden for. Kast dig ud i livet – der er ikke andet at gøre. Fokuser på en ting af gangen. Den sten der vil være god for dig er båndametyst. Det er en kærlighedssten. Stimulerer drømme og virker beroligende. Stenen er en god meditationssten. Din gudinde er KALI. Det gamle må gives frit, så noget nyt kan komme til. Den fugl der bringer dig et budskab er musvågen. White Eagel energi. Kraft og styrke – stor åndelighed og spiritualitet. Stil blot spørgsmål i det indre og musvågen vil sende dig svar. Tag med White Eagel mod himlens port. Den vil altid hjælpe dig. Energien følger dig gennem hvert nyt skridt du tager. Spred dine vinger og glid med ud på livets rejse. Du vil aldrig komme til at mangle noget. Bisonoksen kan som kraftdyr bruges til at komme i forbindelse med jordens rytme og vibration. Dette at vi alle er en del af et åndeligt fællesskab. Gennem vedholdende handling og positiv tænkning, kan dine drømme manifestere sig og tage form. Hold fast ved dine prioriteringer og løfter, især dem du har givet dig selv. Bøflen var det helligste af alle dyt nord for de nord amerikanske indianer, den gav hele sig selv, både som føde, redskaber og tøj. Det er i modvind du henter din styrke og bliver stærk. Du kan roligt gå i modvind. Prestige , mystik, magt og luksus er bare noget af det din drømmefanger kommer med. Kontakt til dine dybeste tanker og følelsen af spiritualitet. Masser af glæde og hygger vil fylde dit liv. Husk at holde jordforbindelse hele vejen igennem livet.
Må du og din drømme fanger få en dejlig rejse ud på livets vej. Namaste Amilla
Nr 6
Pris 250,-
Til dig der har valgt denne dejlige drømmefanger. Du viser din taknemlighed for livet – ved at være glad, og lade andre glædes sammen med dig. Skær ind til benet og skidl dig af med gl. spøgelser. Ryd godt ud i dit liv. Skil dig af med alt det du ikke har brug for. Den sten der vil være god til dig er Aragonit klynge. Den giver dig dybere forbindelse med moder jord og minder dig om vi skal passe på vores jord. Den hjælper dig med din tålmodighed og god disciplin, hvilket kan hjælpe dig i krævende situationer. Fuglen der kommer med et budskab er Kragen. Den beder dig om at se på dine holdninger og normer. Se om de begrænser dig og måske også dem omkring dig. Se og mærk efter, hvad der er rigtigt for dig. Vælg selv. Giv slip og tag imod livet. Lad ikke normer og holdninger styre dit liv. Giv dig tid. Med den sorte panter som kraftdyr, skal du vide, at det er en blæsende vej du befinder dig på. Du føler måske du ikke er god nok – at du ikke kan nå de hele. Du vil altid være i overhalingsbanen – tag gerne chancer – men du skal have klarhed over om byttet du kan høste er godt nok til at risikere alt for. Vær smidig i dine holdninger. Bliv ved med at lege igennem livet. Din gudinde er SOMMERFUGLE JOMFRUEN. Du vil opleve enorme forandringer, som bringer store velsignelser. Må du og din drømmefanger vil få en dejlig rejse ud på livets vej.
Namaste Amilla