Drømmefanger på fod

Nr. 1024
Pris 400,-
Til dig der har valgt denne skønne drømmefanger. Husk at lege – uanset alder er leg og grin en vigtig ting i hverdagen. Dit lyse sind vil bringe dit langt. Shamannerne gennemgår en rituel død, hvor de ser deres frygt direkte i øjnene. Det gør at de kan genfødes uden deres gamle identitet. Flagermus totem . Som medicin dyr skal den lære dig at frigøre dig fra din frygt og ethvert mønster der ikke længere passer ind i din virkelighed. Den er omgivet af mystik, det kan vække ubehag ved mange, måske fordi den forbindes med det mørke og ukendte. At møde flagermusen som totem dyr kan være en besked om en slutning på et gammelt livsmønster, og en genfødsel til et nyt livsmønster. Den kan hjælpe dig til at se og finde vejen gennem egen personlig mørke, at opleve det guddommelige i form af skygger. Gå med til forandringer. Vær tilstede i nuet. Frigjort er sjælen først når du lader den komme til orde. Din gudinde er DIANA. Uanset hvad der sker – er dine rødder dybt nede i jorden. Du lader dig ikke ryste. Gå efter dit mål. Planlæg hvad du vil med livet og det vil lykkes. Du viser din taknemmelighed for livet ved at være glad, og lade andres glædes samme med dig. Den sten der vil være god for dig er MARMOR ZEBRA. Den vil hjælpe dig til at se livets skyggesider og livets glæder. Der vil altid være en utømmelig kilde af kærlighed. Den fugl der sender dig et budskab er Falken. Se dit mål med lys og kærlighed. Den beder dig om at lytte til din sjæl og svæve med mod lyset og solen, ind i det guddommeligt gyldent rige. Du kan gennemskue se se tingene som de virkelige er med åbent hjerte. Lyt til det der kommer fra dit indre. Du modtager information og indsigter, som vil få en healende effekt på dit liv. Din spirituelle energi er stor. Dine engle er her for at minde dig om, at din naturlige tilstand er en følelse af helhed, og at du er på rette vej. Du står i en venteposition, du ved ikke rigtigt om du orker det. Mærk efter igen. Du kan ikke stå i stampe hele livet, så selvom kroppen husker, skal du ud og prøve dig selv af. At lære knebet at tage tilstand til sindet vil være en velsignelse, men kroppen og sjælen husker. Du skal ikke bruge energi på at tænke. Når en rejse stopper, eller livet forandre sig er det naturligt at tøve lidt inden du påbegynder noget nyt. Det vil være en god ide at få bearbejdet det gamle. Du kan alligevel ikke gå baglæns, så prøv at afslutte det. Nu har du grundet nok over fortiden. Se på dig selv udefra uden at lade dig indgange af fortiden fejltagelser. Hengiv dig til den frihed det er at gå indad i dig selv. Bed dit højere selv om råd og vejledning. Det gør du bedst i meditation. Det vil give klarhed om det nye der venter, er værd at række efter. Gå ind i dig selv og bed om råd og vejledning og få kontakt til din vejleder, dit eget højere selv. Må du og din drømmefanger få en dejlig rejse ud på livets vej.
Namaste Amilla
Nr. 1021
Pris 450,-
Til dig der har valgt denne drømmefangerer. Den kommer med en masse jordforbindelse til dig. Din største ven er naturen og moder jord. Hver dag er fuldendt. Hver dag indeholder de svar du har brug for. Du vælger rigtigt nu – for din tillid er forsikret. Kærligheden kan heale alt – gennem din tiltro. Din gudinde er SEKHMET. Se dig selv som smuk og stærk. Klag ikke over noget. Giv ikke andre skylden. Du er personificeringen af styrk, og du er ikke et offer. I takt med du sætter dig ud over dine gamle tendenser og ser dig selv i nye lys af smuk feminin styrke, vil dit liv automatisk forandre sig på mirakuløse måder. Styrk dig krop – måske med styrke træning. Du er presset og føler dig trængt op i en krog. Du ved ikke om du skal sige ja eller nej. Du ved ikke, om du skal vælge den ene eller den anden vej. Giv slip på tanken. Du kan ikke tænke dig ud af situationen. Du føler dig splittet og sårbar. Hvis du vælger at se bort fra dine egne følelser, er du i knibe. Bevar roen, og giv slip på den dobbelte tænkemåde. Du skal følge dit hjerte, hvis du kan finde det. Hvis du føler dig splittet i din personlighed, eller du står i en situation du ikke kan overskue, er det meget vigtigt at få kastet lys over det. Bed om hjælp, enten fra mennesker du har tillid til, eller fra dit eget guddommelige højere selv. Det er til tider de drastiske erkendelser der er nødvendige. Selverkendelse er en nødvendighed. Byder du dig selv mere end du kan klare? Blødgør dit hjerte, få sendt lys og kærlighed ind. Få tilgivet dig selv og andre. Det vil bringe ro og visdom med sig, som du kan bruge til de ændringer livet byder dig. Den fugl der sender dig et budskab er Stæren. Den vil minde dig om at du skal gå ud i livet og fylde dig op – giv slip på pligterne. Er du til trommehealing? Så vil det være super godt til dig. Meditation vil også være godt for dig. Tag imod samarbejde på højere plan. Giv besked – sig din mening højt og stå ved den. Du skal ikke være bange, der bliver passet på dig. Den sten der vil være god for dig er CHRYSOPRAS. Den indeholder en beroligende energi og lærer dig at forstå og acceptere de valg og livs opgaver som gennem i dit liv. Den hjælper dig med at forstå at alt foregår med en højere mening og alt er en del af din egen udvikling. Din åndelige forståelse sidder dybt i din sjæls erindring om paradiset. Vær ærlig over for dig selv. Som shamanistisk lære giver kragen som kraft dyt dig støtte til at udforske og fremme din indre styrke. Hjælper dig til at se de dybeste sandheder i øjnene. Åbner op for din intuitive side og hjælper dig til at se den lærdom, som ligger i et modsætningfyldt liv. Den hjælper dig til at bevæge dig i de forskellige åndelige planer. Lad livet være din lære mester. Vær tilstede, elsk og bliv elsket. Må du og din drømmefanger få en dejlig rejse ud på livets vej.
Namaste Amilla
Nr. 1022
Pris 575,-
Til dig der har valgt dette smukke hjerte. Din visdom er i dig. Bisonoksen kan som kraftdyr bruges til at komme i forbindelse med jordens rytme og vibration. Den vil bringe dig ii fællesskab med det åndelige. Det er et helligt dyr for de nord amerikanske indianer, den gav dem hele sig selv, både som føde, redskaber og tøj. Det er i modvind du har hentet din styrke, og du er blevet stærk af at løse de forhindringer du har mødt på din vej. Det er den viljestyrke du skal bruge på dig selv i tiden, så skal livet nok lykkes dig. Du kan roligt stå i modvind. Livsbegyndelsen kan være vanskelig, men der er kun denne løsning: begynd. Den sten der vil være god for dig er REGNBUE FLORIT. Den hjælper dig til at give dine tanker fri. Den giver dig beskyttelse i alle områder på det psykiske og spirituelle plan. Din gudinde er LAKSHMI. Der findes ingen prøvelser på din vej – kun dem du selv laver. Modstand kommer fra dig selv – så mærk efter og tænk på om du skaber den negative energi ud fra dig selv. Hold fast i det der er rigtigt for dig. Du vil blive hjulpet gennem dine beslutninger. Hvis det hele ser lidt sort ud – så træd lidt tilbage og se dit liv lidt udefra. Du får hjælp fra universet. Den fugl der sender dig et budskab er kragen. De gamle og dårlige minder – skal ikke bruges mere. Smid dem væk og se frem. De holdninger og normer der styrer dit liv – skal du ikke bruge til noget mere. Tilgivelse forener og fjerner alt som adskiller os. Så enkelt er det! Tro det bedste – tro kan flytte bjerge. At byge drømme hører ikke kun barndommen til. Du drømmer stadig, det er ud af drømmene ideerne opstår. Det kan være kærlighed eller penge – det er ligegyldigt, men det skal være det dit hjerte oprigtigt ønsker sig. Ægte kærlighed kommer ikke ved af få dækket egne behov ved at være afhængig af andre, men ved at tage ansvaret for sin egen lykke. Se på om dine drømme er realistiske – ellers så giv slip på dem. Giv dig selv masser af kærlighed – og du vil tiltrække kærlighed fra andre. Din indre styrke vil hjælpe dig på vej og du kan ”bide” fra dig når andre vil dig noget dårligt. Må du og din drømmefanger få en dejlig rejse ud på livets vej.
Namaste Amilla